La diputada iazidita Feleknas Uca, a Barcelona

david ciemen

El CIEMEN i la Fundació Josep Irla organitzen aquest dilluns 19 de desembre un acte sobre la situació al Kurdistan del Nord (Turquia) que inclourà una conferència de la diputada iazidita al Parlament turc Feleknas Uca, una de les poques del partit HDP que no ha estat detinguda per la Policia de Turquia. En l’acte s’abordarà la situació actual de regressió democràtica a Turquia, la situació del poble kurd i particularment de la comunitat iazidita, víctima de genocidi per part d’Estat Islàmic.

L’acte serà presentat pel president del CIEMEN, David Minoves, i serà clos pel director acadèmic de la Fundació Irla, Lluís Pérez. Tindrà lloc a partir de les 19 hores a l’Espai Avinyó (carrer d’Avinyó, 52 de Barcelona). L’entrada és lliure.