Pacte Nacional pel Referèndum: el CIEMEN posa èmfasi en la dimensió internacional

david ciemen

El CIEMEN va remarcar ahir la importància de la dimensió internacional en la recollida de suports al manifest del referèndum, com a eina d’internacionalització del procés català. Ho va fer en la segona trobada del Pacte Nacional pel Referèndum, després de la constitució d’aquest fòrum el 23 de desembre passat.

A la reunió, on l’entitat va estar representada pel seu president David Minoves, el CIEMEN també va subratllar la importància d’incloure la nova ciutadania provinent de la immigració perquè puguin participar al procés del referèndum d’una manera activa. És la necessitat de donar un missatge inclusiu i de cohesió, en un moment on a Europa proliferen les pulsions xenòfobes i excloents.

El CIEMEN es va posar a disposició del Pacte en tot allò que calgui per posar en marxa la campanya de recollida de signatures a escala internacional.