Obertes les inscripcions per a la sisena edició del curs “Projectes europeus per a ONG”

david ciemen

Acabem d’obrir les inscripcions per a la sisena edició del curs “Projectes europeus per a ONG”, que té lloc del 8 de maig al 7 de juny d’aquest any.

El curs presenta les oportunitats de finançament i incidència que la Unió Europea ofereix a les entitats, d’una forma propera i dóna eines perquè les organitzacions puguin fer, de forma independent, els primers passos per apropar-se a la realitat europea i a les seves possibilitats.

La formació va dirigida a persones tècniques i directives d’organitzacions del tercer sector amb coneixements previs en la formulació de projectes i interessades en apropar-se a Europa. Es tracta d’un curs que comença des d’una perspectiva força general però que es va concretant per tal de donar indicacions i eines als seus participants per a que puguin aplicar aquests coneixements en el seu dia a dia, durant el curs i també un cop aquest finalitzi.

Les sessions van a càrrec de MAC Partners, consultoria internacional especialitzada en projectes europeus.

El curs té el suport de l’Ajuntament de Barcelona.