Obertes les preinscripcions per a la setena edició del curs de projectes europeus

david ciemen

La nova edició del curs de projectes europeus que el CIEMEN i MAC Partners organitzen entre els dies 27 de setembre i 30 d’octubre ja té oberta la fase de preinscripcions, que es pot formalitzar des d’aquest 2 d’agost i fins al 15 de setembre.

La formació, que és gratuïta mercès al suport de l’Ajuntament de Barcelona, va dirigida a persones tècniques i directives d’organitzacions del tercer sector amb coneixements previs en la formulació de projectes i interessades en apropar-se a Europa. Els objectius del curs són explicar la realitat i el funcionament europeus, revisar el marc de finançament plurianual actual, exposar els programes i línies de finançament principals per a ONG, mostrar els passos per presentar i gestionar un projecte europeu i donar a conèixer les vies de participació de les ONG catalanes a Europa.

El curs té 27 hores de durada, i es complementa amb una visita opcional a Brussel·les (despeses i vols a càrrec de cada alumne). Les sessions van a càrrec de MAC Partners, consultoria internacional especialitzada en projectes europeus.

Com es fan les inscripcions

Heu d’entrar a la pàgina del curs, on trobareu més informació, tot el programa detallat i el formulari de preinscripcions. És molt important que tingueu en compte el procediment d’inscripció, per tal que no us quedeu sense plaça.

Hi haurà dues fases per procedir amb la inscripció. Del 2 d’agost al 15 de setembre de 2017 es faran les preinscripcions, per a les quals haureu d’omplir el formulari esmentat. Les persones preinscrites durant aquest període seran contactades pel CIEMEN entre els dies 13 i 15 de setembre per confirmar-los la disponibilitat de plaça i procedir a la inscripció definitiva.

Les places s’assignaran per rigorós ordre de preinscripció, fins a omplir les 27 disponibles, per la qual cosa us recomanem que, per evitar de quedar fora del curs, feu la preinscripció tan aviat com us sigui possible.

Cas que després de la fase de preinscripció hagin quedat places lliures, s’obrirà una segona fase d’inscripcions, entre els dies 15 i 21 de setembre, també a través del formulari que trobareu en la mateixa pàgina. Si les places ja han quedat ocupades en la fase de preinscripció, aquesta segona fase ja no s’obrirà.