Concentració de rebuig a l’agressió turca contra Efrîn, al Kurdistan Occidental

david ciemen

La Plataforma Azadí de Solidaritat amb el Poble Kurd convoca la ciutadania catalana a mostrar el seu rebuig davant l’atac terrestre i aeri que l’exèrcit turc i els seus grups aliats estan duent a terme des de la setmana passada contra la regió d’Efrîn, al Kurdistan Occidental (Rojava). L’atac, en tan sols tres dies, ha provocat ja 29 víctimes mortals, i amenaça de desencadenar una crisi greu.

Efrîn és una de les tres regions autònomes en què s’organitza la Federació Democràtica del Nord de Síria, l’autogovern popular impulsat pel moviment kurd en aquell país de l’Orient Pròxim i que compta també amb participació d’àrabs, assiris i altres pobles.

La convocatòria té lloc davant del consolat de Turquia a Barcelona (passeig de Gràcia, 7) aquest divendres 26 de gener a les 18 hores.