Dones i drets polítics

El seminari

A l’edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (Campus Cappont), el Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa (GRASE) i el CIEMEN organitzen el seminari “Dones i drets polítics”. Orientat a estudiants universitaris i investigadors en el camp de les ciències socials, però obert a tots els públics, el seminari aborda la qüestió dels drets polítics de les dones amb un focus especial en contextos de minorització nacional.

Ponents

Coordinat per la professora Mariona Lladonosa (UdL), el seminari serà impartit per dues investigadores de l’àmbit dels estudis de gènere: Tània Verge (Universitat Pompeu Fabra), especialista en representació política, gènere i partits, i Jule Goikoetxea (Universitat del País Basc), filòsofa política i autora de la proposta de l’Estat feminista.

Dates i durada

El seminari té lloc el 7 de juny, en sessions de matí (des de les 11:00 fins a les 13:45 hores) i de tarda (des de les 16:00 a les 18:00 hores).

Preu i inscripcions

El seminari és gratuït prèvia inscripció enviant un correu electrònic amb les vostres dades a: mlladonosa@geosoc.udl.cat

Organitzen:

ciemen-logo-pet

Amb el suport de: