Presentació a Catalunya de la xarxa ciutadana Sare pels drets dels presos bascos

david ciemen

La xarxa ciutadana Sare fa la seva primera presentació pública a Catalunya aquest 14 de desembre (19:30 hores) a la sala d’actes del CIEMEN, en un acte en què intervindran el seu portaveu i exconseller basc de Justícia Joseba Azkarraga i el catedràtic de Dret de la Universitat Pública Basca Iñaki Lasagabaster. Presentarà la taula David Minoves, president del CIEMEN.

Sare va iniciar el seu camí el 2014 com a xarxa de defensa dels drets del col·lectiu basc de persones preses, fugides i deportades. No obstant això, fins ara no havia dut a terme una presentació oficial a Catalunya.

sare_ciemen_14_dec_2016Entre les principals demandes de Sare hi ha la fi de la dispersió dels presos i del seu aïllament, així com la sortida en llibertat dels empresonats que pateixen malalties greus, que tenen més de 70 anys d’edat o que han complert bona part de les seves condemnes.

Més informació sobre la xarxa ciutadana Sare al web de l’entitat: http://sare.eus/.