Agenda

Oct
25
Dv
Trobada Europea sobre Drets Lingüístics @ Hôtel de Courcy
Oct 25 @ 9:30 am – 5:30 pm

El CIEMEN participa a la Trobada Europea sobre Drets Lingüístics (European Meeting on Language Rights) que té lloc a la ciutat bretona de Roazhon (Rennes) el dia 25 d’octubre de 2019, un acte que s’emmarca en la celebració mundial de l’Any Internacional de les Llengües Autòctones.

La jornada, en què intervindran diverses persones expertes en l’àmbit dels drets lingüístics, comptarà també amb la participació de Fernand de Varennes, relator especial de Nacions Unides sobre afers de les minories.

La trobada està coorganitzada per l’ELEN, xarxa de la qual el CIEMEN és membre fundador.

Més informació a:

https://www.europe.bzh/jcms/prod_461657/fr/les-langues-au-coeur-de-rencontres-europeennes?lg=fr

Oct
26
Ds
Assemblea General 2019 de la Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística
Oct 26 @ 9:30 am

L’Assemblea General de la Xarxa Europea per la Igualtat Lingüística (ELEN) té lloc aquest 2019 a la ciutat de Roazhon (Rennes), a Bretanya.

Taula rodona “De les autonomies a l’Europa dels pobles” @ Sala del Justícia
Oct 26 @ 11:00 am – 12:45 pm

 

Morella (els Ports, País Valencià) acull entre els dies 25 i 27 d’octubre el Congrés Internacional de l’Estatut de Morella i la Construcció d’Europa, amb la participació d’una quarantena de persones expertes en l’àmbit de les autonomies, la identitat valenciana i la dimensió europea.

El programa complet, que també inclou exposicions, concerts i passis de pel·lícules, es pot consultar en aquest enllaç.

El president emèrit del CIEMEN, Aureli Argemí, pren part en una de les taules que s’organitzen dins del congrés: “De les autonomies a l’Europa dels pobles”, amb participació de ponents d’uns altres quatre pobles sense estat europeus: Ned Thomas (Gal·les), Luc Boeva (Flandes), Guido Corniolo (Vall d’Aosta) i Guglielmo Cevolin (Friül).