El CIEMEN acosta Catalunya i el Tirol del Sud, que signen un acord en matèria d’integració social

david ciemen

La Generalitat de Catalunya i el govern del Tirol del Sud han signat un acord de col·laboració en matèria d’integració social, convivència i diàleg intercultural. L’acord ha estat possible a partir de l’execució del projecte internacional ALIAS, participat pel CIEMEN i per l’Acadèmia Europea de Bolzano del Tirol del Sud (EURAC).
L’objectiu, segons recull el departament de Benestar Social del govern català, “és programar accions conjuntes, particularment en l’àmbit de les polítiques lingüístiques i culturals. Ambdós territoris comparteixen el fet d’haver rebut, especialment durant l’última dècada, un important nombre de persones immigrades i constitueixen societats amb llengua i cultura pròpies”.