Un centenar d’observadors a la consulta del 9-N de la mà d’ICEC i el CIEMEN

david ciemen

Al voltant d’un centenar d’observadors internacionals van ser ahir 9 de novembre a Catalunya com a testimonis de la consulta sobre el futur del país, organitzada pel Govern de la Generalitat, i que va concloure amb prop d’un 81% de vots a favor de la independència. Els observadors van ser coordinats per la International Commission of European Citizens (ICEC), amb el suport del CIEMEN.

Durant tota la jornada, els observadors van visitar desenes de col·legis electorals arreu del territori català. A mitja tarda, una part dels observadors van reunir-se a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per a intercanviar impressions i fer-se una fotografia de família:

Entre els països i nacions d’origen dels observadors hi ha el País Basc, Galícia, Flandes, Escòcia, Gal·les, Quebec, Tirol del Sud, Llombardia, Vènet i Azawad.