Agenda

des.
2
Dc
Escola del CIEMEN 2020 @ En línia.
des. 2 2020 @ 6:00 pm – febr. 2 2021 @ 7:30 pm

Cinquena edició de l’Escola del CIEMEN, que enguany, a diferència d’anys anteriors, no s’ha celebrat a l’estiu, a causa de les disrupcions provocades per la pandèmia de la covid-19.

L’edició d’enguany és fa completament en línia i té lloc entre el 2 de desembre de 2020 i el 2 de febrer de 2021.

Properament informarem sobre programa i inscripcions.

En teniu més informació en aquest enllaç.

des.
3
Dj
Seminari “Religió i identitat en la construcció de societats multiculturals” @ Activitat en línia.
des. 3 @ 11:00 am – des. 10 @ 1:00 pm

El CIEMEN, la Fundació pels Drets Col·lectius i el GRASE de la Universitat de Lleida organitzen el IV Seminari Feminismes, Identitats i Drets Col·lectius, amb la novetat que enguany és el primer cop que el seminari té lloc en directe en línia a través d’internet.

El seminari de 2020 duu per títol “Religió i identitat en la construcció de societats multiculturals” i inclou tres ponències:

  • “Diversitat religiosa en un món globalitzat”, a càrrec de Mar Griera, professora de Sociologia a la UAB i directora de l’ISOR. 3 de desembre, de 11:00 h a 13:00 h.
  • “La prova de l’islam o l’islam a prova? Les comunitats musulmanes i el model d’integració català”, a càrrec de Jordi Moreras, professor d’Antropologia a la URV i consultor en matèria religiosa i islam. 3 de desembre, de 17:00 h a 19:00 h.
  • “Dialèctiques feministes al voltant del fet religiós”, a càrrec d’Özgür Günes Öztürk, professora de la Universitat de Lleida i investigadora en Ciències Socials.

El seminari s’organitza a la Universitat de Lleida i és gratuït. És obert a totes les persones interessades (siguin alumnes de la UdL o no) prèvia inscripció, abans del 27 de novembre, enviant un correu a mariona.lladonosa[a]udl.cat. Es facilitarà un codi d’accés a l’aula virtual a les persones inscrites.

L’activitat s’ofereix també com a matèria transversal de la UdL (1 ECTS). Les persones que hi vulguin assistir matriculades com a matèria transversal han de seguir el procediment acadèmic habitual (incloent-hi el pagament corresponent) i no cal que enviïn cap correu electrònic addicional.