Feminismes, identitats i drets col·lectius

El seminari

A la Facultat de Ciències de l’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida té lloc el seminari “Feminismes, identitats i drets col·lectius”, organitzat pel Grup d’Estudis de la Cultura i les Identitats a l’Europa Contemporània (GECIEC) i el CIEMEN, en col·laboració amb el GRASE (UdL). El seminari, obert a tots els públics, pretén aproximar-nos al marc conceptual de la relació entre identitats i feminismes i el debat polític sobre drets col·lectius i feminismes.

Ponents

El seminari serà impartit per tres investigadores de l’àmbit dels estudis de gènere: Maria Rodó (UAB), especialista en estudis territorials i gènere; Günes Öztürk (UdL/CIEMEN), especialista en migracions i gènere, i les professores Alanur Çavlin (Institute of Population Studies de la Universitat de Hacettepe, Turquia) i Berivan Sarikaya (Universitat de Toronto, Canadà), que treballa actualment en un projecte centrat en la qüestió de la generació del subjecte polític del moviment de les dones kurdes i la seva importància en la transformació de la historiografia del moviment, en el moment que diverses activistes entren a la presó després del cop d’estat.

Dates i durada

El seminari està programat en dues sessions de 3 hores el dia 30 de maig, de 17:00 a 20:00, amb pausa, a l’aula 1.02 de la FEPTS, i de 4 hores el dia 1 de juny, també amb pausa, de 16 a 20.00 a l’aula 1.08 de la FEPTS.

Preu i inscripcions

El seminari és gratuït prèvia inscripció enviant un correu electrònic amb les vostres dades a: mlladonosa@geosoc.udl.cat

Organitzen:

ciemen-logo-pet

Col·labora:

Amb el suport de:

logo_acdcd