Imaginar l’altra

El seminari

A l’edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (Campus Cappont), el Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa (GRASE) i el CIEMEN organitzen el seminari “Imaginar l’altra. Gènere i alteritat cultural”. Orientat a estudiants universitaris i investigadors en el camp de les ciències socials, però obert a tots els públics, el seminari aborda les relacions entre gènere i construcció de la identitat nacional, alteritat cultural i representació d’identitats culturals.

Ponents

Coordinat per la professora Mariona Lladonosa (UdL), el seminari serà impartit per les doctores Gemma Torres (historiadora i membre del Grup de Recerca d’Estudis Històrics Internacionals de la Universitat de Barcelona) i Mònica Rius (UNESCO Chair Women, Development and Cultures i professora del MA Construcció i Representació d’Identitats Culturals).

Dates i durada

El seminari té lloc el 13 de maig, en sessions de matí (des de les 10:00 fins a les 13:45 hores) i de tarda (des de les 15:30 a les 18:30 hores).

Preu i inscripcions

El seminari és gratuït prèvia inscripció enviant un correu electrònic amb les vostres dades a: mlladonosa@geosoc.udl.cat. El termini d’inscripcions s’acaba el 6 de maig.

Organitzen:
ciemen-logo-pet
Amb el suport de: