Llibertat presos polítics catalans

david ciemen

El CIEMEN expressa el seu absolut rebuig davant la decisió de l’Audiència Nacional d’empresonar els presidents d’òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, i fa una crida a la l’assistencia massiva a la manifestació de dissabte 21 d’octubre a les 17h. al Passeig de Gràcia cantonada amb el carrer Aragó de Barcelona, convocada per la Taula per la Democràcia.

El CIEMEN està En Peu de Pau

david ciemen

El CIEMEN forma part del grup d’entitats i col·lectius que ha impulsat la iniciativa social ‘En Peu de Pau’ amb l’objectiu de reforçar i coordinar la cultura de mobilitzacions pacífiques a partir del ‘feminisme, l’antimilitarisme i el cooperativisme’ fruit d’una reflexió compartida sobre la situació que es viu al país.

Una delegació d’observadors de Colòmbia, País Basc, Galícia, Illes i País Valencià coordinada pel CIEMEN va participar a l’1-O

david ciemen

Vint persones procedents de fundacions vinculades a partits polítics i sindicats sobiranistes i progressistes de Colòmbia, País Basc, Galícia, Illes i País Valencià va participar en l’observació electoral per diferents col·legis de votació de Barcelona i Badalona. Dissabte, van participar en l’acte “Benvinguda Internacionalista” a l’ Institut del Teatre.

Es presenta la campanya #votaxmi, l’eina perquè els que no poden votar al referèndum mobilitzin vots per l’u d’octubre

david ciemen

Avui s’ha presentat la campanya #votaxmi, impulsada per el CIEMEN, Gent de la Terra i ‘Sí, amb Nosaltres’ amb la voluntat de donar un espai de participació i visibilitat a aquelles persones que no podran votar al referèndum del proper 1 d’octubre sobre el futur polític de Catalunya, però que se senten interpel·lats pel procés català i es veuran afectats d’una o altra manera del resultat del mateix.

El CIEMEN es mobilitza contra el terrorisme i la manipulació #NoTincPor

david ciemen

El CIEMEN es va mobilitzar per rebutjar l’atemptat terrorista de Daeix a les ciutats de Barcelona i Cambrils de 17 d’agost, va mostrar la solidaritat amb les famílies de les víctimes, i va denunciar la manipulació i les relacions del govern espanyol i la monarquia amb qui subvenciona el terror.