Crida a manifestar-se contra la monarquia i pel dret a decidir

david ciemen

El CIEMEN i trenta organitzacions polítiques, sindicals i socials més cridem a manifestar-nos aquest diumenge 22 a Barcelona a favor del dret a decidir i contra la monarquia.

La manifestació ha estat presentada avui 17 de juny a la seu del CIEMEN en roda de premsa.

Rosa Cañadell, com a portaveu, ha llegit la declaració acordada entre totes les organitzacions convocants i ha recordat que “amb la monarquia, el 1978 es va consolidar una forma d’estat injusta socialment i centralista territorialment” i es van perpetuar “les estructures de la dictadura i la seva oligarquia” amb l’objectiu de garantir la unitat d’Espanya. “Joan Carles I va ser designat a dit pel dictador i és continuador del règim dictatorial”. “La monarquia està esgotada, no la volem, ni tampoc l’oligarquia que empara” ha conclòs.

Trobeu tota la informació en aquest enllaç.