La newsletter de Mercator, una eina per a conèixer les novetats lingüístiques d’Europa

david ciemen

Des de l’any 2005, la Xarxa Mercator forneix els seus seguidors amb una publicació mensual disponible per correu electrònic, la Mercator Network Newsletter, que ofereix informacions sobre novetats en matèria de diversitat lingüística i congressos temàtics al continent europeu.

La publicació inclou, cada mes, entre vuit i dotze informacions ja sigui sobre els centres que formen la Xarxa Mercator o bé sobre novetats relatives a les llengües d’Europa, amb una atenció especial per a les llengües minoritzades o de comunitats nouvingudes.

La Mercator Network Newsletter està elaborada pel Centre de Recerca Mercator de l’Acadèmia Frisona, amb la col·laboració dels altres cinc centres associats a la xarxa: el CIEMEN, Mercator Media de la Universitat d’Aberystwyth, la Universitat d’Estocolm, l’Institut de Recerca Lingüística de l’Acadèmia Hongaresa de Ciències i el CUSC de la Universitat de Barcelona.