El col·loqui sobre l’Iraq clou el cicle del projecte “Barcelona, ciutat d’acollida”

david ciemen

El CIEMEN organitza aquest dijous 16 de febrer a les 19:00 hores el tercer i darrer col·loqui del projecte “Barcelona, ciutat d’acollida”, en què s’ha fet un repàs de la situació política i social de tres estats del Pròxim Orient (Turquia, Síria i l’Iraq) on diversos conflictes han provocat la fugida de casa seva de milions de persones al llarg dels darrers anys.

La taula rodona d’aquest 16 de febrer duu per títol “L’Iraq avui: una llarga postguerra o una guerra permanent?”, i compta amb la participació com a ponents d’Antoni Segura, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Barcelona; Pamela Urrutia, investigadora de l’Escola de Cultura de Pau i especialista en Nord d’Àfrica i Orient Pròxim, i Pius Alibek, escriptor, traductor i activista assiri de l’Iraq. Modera David Minoves, president del CIEMEN.

Durant l’acte també presentarem el web “Barcelona, ciutat d’acollida”, que s’activarà aquell mateix dia, i que inclourà informacions relatives al refugi.

L’acte, com tot el projecte, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i tindrà lloc a l’Espai Avinyó (carrer d’Avinyó, 52, Barcelona). L’entrada és lliure.