Obrim inscripcions per al seminari “Dones i drets polítics”, aquest juny a la Universitat de Lleida

david ciemen

El CIEMEN i el Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa (GRASE) organitzen aquest 7 de juny el seminari “Dones i drets polítics”. Orientat a estudiants universitaris i investigadors en el camp de les ciències socials, però obert a tots els públics, el seminari aborda la qüestió dels drets polítics de les dones amb un focus especial en contextos de minorització nacional.

Coordinat per la professora Mariona Lladonosa (UdL), el seminari serà impartit per dues investigadores de l’àmbit dels estudis de gènere: Tània Verge (Universitat Pompeu Fabra), especialista en representació política, gènere i partits, i Jule Goikoetxea (Universitat del País Basc), filòsofa política i autora de la proposta de l’Estat feminista.

És el quart seminari universitari que organitza el CIEMEN els darrers dos anys, després dels que l’entitat va oferir a Barcelona i Girona amb el profesor Antoni Estradé i a Lleida, també coordinat per Mariona Lladonosa, tots els 2017.

El seminari de Lleida és l’antesala de l’Escola d’Estiu 2018 del CIEMEN, que tindrà lloc entre els dies 2 i 14 de juliol d’enguany, i que abordarà les interseccions entre els drets col·lectius dels pobles, els drets de les dones i les diversitats. Les inscripcions per a l’Escola d’Estiu s’obriran properament.

Tant el seminari com l’Escola d’Estiu compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Dates i durada

El seminari de Lleida té lloc el 7 de juny, en sessions de matí (des de les 11:00 fins a les 13:45 hores) i de tarda (des de les 16:00 a les 18:00 hores). Es farà a l’edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (Campus Cappont). Les inscripcions es poden dur a terme enviant un correu electrònic a mlladonosa@geosoc.udl.cat