“Standing with Catalonia”: perspectives sobre autodeterminació i solidaritat dels pobles

david ciemen

L’Organització de Nacions i Pobles no Representats (UNPO), amb el suport del CIEMEN i d’Esquerra Republicana, organitza aquest 22 de juny (de 10 a 13 hores) una conferència internacional sobre les perspectives de l’autodeterminació des de diversos pobles sense estat del món i la lluita del moviment democràtic català per exercir el dret de decidir. A la jornada parlaran diversos representants d’organitzacions de pobles i nacions sense estat, que compartiran les seves experiències en la lluita pel dret a l’autodeterminació. L’UNPO ha triat Barcelona com a seu d’aquesta conferència per expressar la seva solidaritat i suport amb el poble de Catalunya.

L’assistència a la jornada, que té lloc a la sala d’actes del CIEMEN, ha de ser confirmada a través del formulari que trobareu al lloc web de l’UNPO, clicant en aquest enllaç.