El CIEMEN tanca la seva seu per la pandèmia de la Covid-19

david ciemen

En resposta a l’alerta sanitària de la Covid-19 i tenint en compte les directrius de les autoritats sanitàries, el CIEMEN tanquem la nostra seu del carrer Rocafort 242 bis per evitar contagis i minimitzar-ne l’impacte, i farem teletreball des del dilluns dia 16 de març i durant dos setmanes, fins al 27 de març (ambdós inclosos). Aquest termini es pot allargar fins que les autoritats sanitàries no disposin que es pot recuperar la normalitat pel que fa als efectes de la Covid-19.  Durant aquestes setmanes, podeu contactar-nos a través dels correus electrònics habituals.

Des del CIEMEN fem una crida a no incrementar ni contribuir a l’alarmisme, i seguirem les recomanacions de les autoritats sanitàries amb la voluntat de facilitar la tasca dels professionals de la salut pública.

Pel que fa a la sala d’actes i prèvia consulta a les entitats allotjades a l’edifici, la Fundació pels Drets Col·lectius dels Pobles ha decidit cancel·lar les reserves durant aquests 15 dies, i no es faran reserves per aquest període. Sí que es faran reserves per a dates posteriors al 29 de març sempre i quan no s’allargui el temps d’alerta sanitària. Les entitats allotjades a l’edifici podran accedir als espais comuns, com les peixeres,  i als despatxos propis, sota responsabilitat de cada entitat.

Cuidem-nos!