Seminari “Dones i drets polítics”

david

Quan:
juny 7, 2018 @ 11:00 am – 6:00 pm
2018-06-07T11:00:00+02:00
2018-06-07T18:00:00+02:00
On:
Sala de Videoconferències - Planta Principal. Edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la UdL (Campus Cappont)
Carrer de Jaume II
67, 25001 Lleida
Espanya

El CIEMEN i el Grup de Recerca Anàlisi Social i Educativa (GRASE) de la Universitat de Lleida (UdL) organitzen el seminari universitari “Dones i drets polítics” aquest 7 de juny. El seminari, coordinat per la professora Mariona Lladonosa (UdL), analitza la qüestió dels drets polítics de les dones amb un focus especial en contextos de minorització nacional.

El programa inclou les ponències “Els biaixos de gènere en la participació i la participació política en contextos de minorització” i “Eines per a un reenfocament de gènere en les polítiques públiques”, ambdues a càrrec de la professora Tània Verge (Universitat Pompeu Fabra), i “Una teoria feminista de l’Estat: revisant els drets socials, polítics i econòmics”, per la professora Jule Goikoetxea (Universitat del País Basc).

El seminari està pensat especialment per a estudiants universitaris i investigadors dels camps de les ciències socials. Tot i així, la inscripció està oberta per a qualsevol persona interessada. Per fer-la efectiva, de manera gratuïta, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça que trobareu al cartell que acompanya aquesta informació.