Justícia global, migracions i crisi ambiental al seminari del CIEMEN i la Universitat de Lleida

david ciemen

La justícia global, les migracions i la crisi ambiental són les temàtiques que vertebren el V Seminari Feminismes, Identitats i Drets Col·lectius que el CIEMEN, la Fundació pels Drets Col·lectius i el GRASE de la Universitat de Lleida organitzen els dies 30 de novembre i 1 i 2 de desembre.

El programa del seminari inclou quatre sessions: Drets humans i justícia global”, a càrrec de David Bondia, professor de Dret Internacional Públoc a la UB i professor de l’Institut de Drets Humans de Catalunya; Polítiques migratòries i justícia global”, a càrrec de Gemma Pinyol, directora de polítiques migratòries i diversitat a Instrategies i investigadora del GRITIM-UPF; Ecofeminisme i justícia global”, a càrrec de Yayo Herrero, antropòloga, enginyera agrícola, educadora social i ecofeminista, i Justícia en un món global des de Catalunya”, a càrrec d’Özgür Günes Öztürk, professora de Sociologia a la Universitat de Lleida i investigadora en Ciències Socials.

Totes les sessions tindran lloc presencialment a la Universitat de Lleida tret de la de Yayo Herrero, que es farà en línia.

Les inscripcions són gratuïtes i obertes a totes les persones interessades, siguin alumnes de la UdL o no.

Podeu trobar més detalls en aquest enllaç.